Results 1 to 8 of 8

Thread: If not location go to label

  1. #1
    Normal User Pukielos's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Poland
    Posts
    506
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    57
    Rep Power
    6

    If not location go to label

    If not location go to label, please action

  2. #2
    Normal User blakw's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    www.blakw.com
    Posts
    817
    Mentioned
    221 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Quoted
    345 Post(s)
    Reputation
    462
    Rep Power
    10
    Make sure the waypoint before this is a stand and with the same coordinates.

    PHP Code:
    if not islocation(2)
    then
        gotolabel
    ("i read tutorials")
    end 


    ------------------------------------Latest Releases:------------------------------------
    Vocations:
    Darashia Lions Rock
    Oramond Seacrest Serpents X1

    For a better iBot!

    (◣_◢)

  3. #3
    Normal User Pukielos's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Poland
    Posts
    506
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    57
    Rep Power
    6
    ye, ye I know thanks very much

  4. #4
    Normal User
    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    129
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    1 Post(s)
    Reputation
    12
    Rep Power
    5
    kkkkkkkk i read tutorials

    PHP Code:
    if not islocation(5then gotolabel("I USE SEARCH ENGINE"end 

  5. #5
    Normal User
    Join Date
    May 2012
    Posts
    13
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5
    Last wpt is a stand with the same coordinates and it dont work, he back to that label...

    I trying to make he follow buddel and talk to him if not islocation ... the typic problem of svar... help please

  6. #6
    Normal User
    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    129
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    1 Post(s)
    Reputation
    12
    Rep Power
    5
    i use buddel

    u create a "stand"(LABEL) "action" with hi passage yes, after in correct location u create a "stand" "action" (if not islocation(5) then gotolabel("LABEL") end) it work perfect here.
    REP+ If I helped you

  7. #7
    Banned
    Join Date
    May 2012
    Posts
    1,364
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    127
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by lifipz View Post
    Last wpt is a stand with the same coordinates and it dont work, he back to that label...

    I trying to make he follow buddel and talk to him if not islocation ... the typic problem of svar... help please

    Take a screenshot of the cavebot line and also paste the action wpt here.

  8. #8
    Normal User billhc's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Posts
    95
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5
    PHP Code:
    if not islocation(5then gotolabel("troll it one more time"end 

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •