Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 12

Thread: @tibiaibot

  1. #1
    Normal User
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    1
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5

    @tibiaibot

    I bought this bot yesterday and I haven't figured out everything yet so I need some help with my settings for my char.

    Level 28 paladin.

    1. How to delete a waypoint?
    2. My targeting seems to suck. I use "keep away" - "distance: 3", But first it waits to get hit one time then my char start running.
    3. Sometimes the bot doesn't loot.

    please help me. Or send wp/targeting for mutated humans in yalahar xD

  2. #2
    Normal User blakw's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    www.blakw.com
    Posts
    815
    Mentioned
    221 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Quoted
    344 Post(s)
    Reputation
    462
    Rep Power
    10
    Welcome to iBot!

    1. Select the waypoint, go to Options > Delete
    2. Disable MustAttackMe?
    3. Increase Looting Range.


    ------------------------------------Latest Releases:------------------------------------
    Vocations:
    Darashia Lions Rock
    Oramond Seacrest Serpents X1

    For a better iBot!

    (◣_◢)

  3. #3
    Normal User
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    12
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5
    ive got a loot range of 20 and it still refuses to open a body.any help?

  4. #4
    Normal User blakw's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    www.blakw.com
    Posts
    815
    Mentioned
    221 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Quoted
    344 Post(s)
    Reputation
    462
    Rep Power
    10
    Quote Originally Posted by mooncows View Post
    ive got a loot range of 20 and it still refuses to open a body.any help?
    Post a printscreen of you looting settings.


    ------------------------------------Latest Releases:------------------------------------
    Vocations:
    Darashia Lions Rock
    Oramond Seacrest Serpents X1

    For a better iBot!

    (◣_◢)

  5. #5
    Normal User
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    12
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5
    Click image for larger version. 

Name:	Loot.jpg 
Views:	16 
Size:	84.5 KB 
ID:	3238 These are my current loot settings. except range is now 20

  6. #6
    Normal User blakw's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    www.blakw.com
    Posts
    815
    Mentioned
    221 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Quoted
    344 Post(s)
    Reputation
    462
    Rep Power
    10
    Try to change the Destination to a backpack name instead of number.


    ------------------------------------Latest Releases:------------------------------------
    Vocations:
    Darashia Lions Rock
    Oramond Seacrest Serpents X1

    For a better iBot!

    (◣_◢)

  7. #7
    Normal User
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    12
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5
    Not sure if this helps or not but, the bot wont open a corpse, however if i open a corpse by myself then it loots gold. By the way changing from 0 to backpack did nothing
    Last edited by mooncows; 06-19-2012 at 02:13 AM.

  8. #8
    Normal User
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    12
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5
    ive just been going with no loot on. makes it kinda harder lol

  9. #9
    Normal User
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    35
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    1 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5
    there is still few bugs in iBot, and looting like this is one of them, im also using iBot on my pally and looting is not working correctly.

  10. #10
    Normal User
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    12
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5
    is there like a custom script or something i can put in to make the loot work?

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •