Results 1 to 9 of 9

Thread: this is embarrassing

  1. #1
    Normal User
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    10
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5

    this is embarrassing

    For almost 4 days I buy it and it does not work, I asked for help in the forum and contact us, nobody helps me, to pay are very fast and very smart, but if you need help ignore. who are waiting for me to spend 30 days? to have an excuse not to help?

  2. #2
    Banned
    Join Date
    May 2012
    Posts
    1,364
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    127
    Rep Power
    0

  3. #3
    Normal User
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    10
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5
    Quote Originally Posted by BUgWT View Post
    I have no need to buy the ibot. I buy it and now in 28 days ago and I have not been able to use, this is not fair, I ask for help, I explain my problem and just tell me how to pay it again?
    I repeat ... I have windows xp netframework 4 and ibot paid! when you extract the folder and I double click ibot kal icon, I get a window that says ... connecting, then I get 28 days ago and nothing comes close and more!
    can anyone help me solve the problem before time runs out payment of ibot??

  4. #4
    Banned
    Join Date
    May 2012
    Posts
    1,364
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    127
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by bruha View Post
    I have no need to buy the ibot. I buy it and now in 28 days ago and I have not been able to use, this is not fair, I ask for help, I explain my problem and just tell me how to pay it again?
    I repeat ... I have windows xp netframework 4 and ibot paid! when you extract the folder and I double click ibot kal icon, I get a window that says ... connecting, then I get 28 days ago and nothing comes close and more!
    can anyone help me solve the problem before time runs out payment of ibot??

    Have u tried running as admin

  5. #5
    Normal User
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    10
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5
    when I run it as administrator tells me ... can not start the service, which is disabled or because it has no enabled devices associated with it.

  6. #6
    Focus Group Samuel's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Teresina - PI - Brasil
    Posts
    922
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Quoted
    7 Post(s)
    Reputation
    82
    Rep Power
    6
    Well friend, let's go step by step:
    - First you already have the days of iBot correct?
    - Can you regularly use the day?
    - There is some complaint about the same?

    Please post your complainers and doubt the best way possible, still can not understand what you want.

    If iBot about days not credited or about his days are ending soon, send an email to billing@tibiaibot.com sending proof of payment.
    Marketing
    and Public Relations

    Atenciosamente,
    Samuel Torres


    █ iBot updates and news [ AQUI/HERE ]
    █ É iniciante? Consulte nosso Suporte de Perguntas Frequentes [ AQUI/HERE ]
    █ Tutorial Básico com video aula / Basic Tutorial with video lessons [ AQUI/HERE ]
    Tibia Itens - Sale of Keys iBot/Tibia Cash/Itens/Other services [ AQUI/HERE ]

  7. #7
    Normal User
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    10
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5
    no longer know how to explain ... my problem is ... when I open the ibot, I get a window that says connecting. then says: 27 months ago. closes out the window and NOTHING ELSE.
    I have 4 windows xp netframework
    if I try to run it with administrator tells me: Can not start the service, that is not enabled or no programs associated with the

  8. #8
    Normal User
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    10
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5
    pls can help me one moderador speak spanish?
    speak english is very difficult for me
    sorry

  9. #9
    Focus Group Samuel's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Teresina - PI - Brasil
    Posts
    922
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Quoted
    7 Post(s)
    Reputation
    82
    Rep Power
    6
    Send an e-mail notifying support@tibiaibot.com your problem, but explain in detail, step by step, as best as possible
    Marketing
    and Public Relations

    Atenciosamente,
    Samuel Torres


    █ iBot updates and news [ AQUI/HERE ]
    █ É iniciante? Consulte nosso Suporte de Perguntas Frequentes [ AQUI/HERE ]
    █ Tutorial Básico com video aula / Basic Tutorial with video lessons [ AQUI/HERE ]
    Tibia Itens - Sale of Keys iBot/Tibia Cash/Itens/Other services [ AQUI/HERE ]

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •