Results 1 to 9 of 9

Thread: Non-Working Hotkey

  1. #1
    Normal User
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    42
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5

    Non-Working Hotkey

    I cannt not find what is wrong with this hotkey.
    It does put the "spears" on the weapon slot, but when it reachs 1 or nothing it doesnt move the "crimson sword".
    I dont know if this is a bug, I dont know if this is because the weapon or is because I need a library, because I dont have but the standar one.


    PHP Code:
    local SwordToUse "crimson sword"
    local PallyWeapon "spear"
    local SpearBP "backpack"

    if weapon ~= PallyWeapon and itemcount(PallyWeaponSpearBP) >= and maround(0) == 0
    then moveitems
    (PallyWeapon"all""weapon"100)
    wait(1000)
    elseif 
    weaponamount <= and maround(0) == 0
    then moveitems
    (SwordToUse"all""weapon"100)
    end 
    Btw I tried

    PHP Code:
    moveitems("crimson sword""all""weapon"100
    Also

    PHP Code:
    moveitems(860"all""weapon"100
    Crimson Sword's id is 860.

    I'll be very thankfully if you can help me with this. Thanks.

  2. #2
    Banned
    Join Date
    May 2012
    Location
    Rio de Janero - RJ / Canada
    Posts
    870
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    30
    Rep Power
    0
    iBot is bugged with brown backpack, did u try using another backpack?

  3. #3
    Normal User
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    42
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5
    no yet, ill try later! thanks

  4. #4
    Normal User
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    42
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5
    Still not working with "crimson sword"

  5. #5
    Banned
    Join Date
    May 2012
    Posts
    1,364
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    127
    Rep Power
    0
    Did you try Phillipefn's suggestion and used another backpack?

    Also, what error are you getting? Help->Debug

  6. #6
    Normal User
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    42
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5
    it works perfectly with another weapon. not with crimson sword i dont know why... and yes i tried that... it worked with other weapons

  7. #7
    Normal User Danzudo's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    1,001
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    54
    Rep Power
    7
    Quote Originally Posted by Dckay View Post
    it works perfectly with another weapon. not with crimson sword i dont know why... and yes i tried that... it worked with other weapons
    Try:
    PHP Code:
    moveitems("crimson sword""all""weapon"1

  8. #8
    Normal User
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    42
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5
    still not working. however i just get an serpent sword xD

  9. #9
    Normal User
    Join Date
    May 2012
    Posts
    49
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    11
    Rep Power
    5
    Try to put id of crimson sword instead of name. Can't test it now cuz i am on my mobile but you should try it.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •