Results 1 to 6 of 6

Thread: Help with Option "Lure"

  1. #1
    Normal User
    Join Date
    May 2012
    Posts
    24
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    1 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5

    Help with Option "Lure"

    Hello i am new on this board and i just seen the option "lure" in the Targetting Settings.
    Can someone explain me how that works and what do i need that it is working?

    Sorry for my bad english

    Thanks in advance

  2. #2
    Focus Group mexicowss's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Location
    Brasil
    Posts
    440
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    59 Post(s)
    Reputation
    128
    Rep Power
    6
    Its not very functional to me but basicly.
    u set a monster stanceattack as lure...and make a lure on waypoints...so it i'll lure untill step that xyz .

    i still miss "Lure and Keep Away" from neobot

  3. #3
    Normal User
    Join Date
    May 2012
    Posts
    24
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    1 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5
    ah ok so it makes not so much sence too use that on pallys because you can only lure the monster but dont stay away is that right?

  4. #4
    Focus Group mexicowss's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Location
    Brasil
    Posts
    440
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    59 Post(s)
    Reputation
    128
    Rep Power
    6
    I cant say it with 100% reason...
    but i tried many ways....and it didnt work
    one neobot i used to make most of my scripts with lure...and stance Lure and Keep Away

  5. #5
    iBot User Nosekim's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    1,089
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    6 Post(s)
    Reputation
    70
    Rep Power
    7
    it works for me .....

  6. #6
    Normal User
    Join Date
    May 2012
    Posts
    24
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    1 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5
    i will try that later.. btw is there an option to change the settings at Special areas?
    For example like this one:
    auto(100) listas("dontlist")
    if $posx >= 32005 then setsetting("Settings\\Cavebot\\Pathfinding\\SpecialAreas\\Lure 1\\ConsideredBy", "Targeting")
    end

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •