Results 1 to 6 of 6

Thread: I need a little help with actions : )

  1. #1
    Normal User
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    14
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5

    Post I need a little help with actions : )

    Hello, I need action for depositing items to depot chest I mean, I got one but its not working, here it is if someone could fix it for me I would thankfull;

    reachgrounditem("depot")
    wait(1000,2000)
    openitem("depot")
    wait(700,900)
    openitem(3502, "locker")
    wait(700,900)
    resizewindow ("backpack")
    depotdeposit("a lump of dirt")

  2. #2
    Normal User
    Join Date
    May 2012
    Location
    Poland
    Posts
    228
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    2 Post(s)
    Reputation
    11
    Rep Power
    5
    try this
    first go action>Setup and in setup past it this code , you can change on any bp you want

    Code:
    -- Setup
    --**Backpack SETUP**
    
    mainbp = 'backpack of holding'
    lootbp = 'dragon backpack'
    maindpbp = 'brown backpack'
    lootdpbp = 'camouflage backpack'
    then in put this action in your waypoints
    Code:
    reachgrounditem("depot") 
    wait (1000) 
    closewindows()  
    wait(500, 1000)  
    openitem(mainbp, 'back') 
    wait(500, 1000)  
    openitem(lootbp, mainbp, true)  
    wait(500, 1000) 
    openitem(lootbp, lootbp, true)
    wait(500, 1000) 
    resizewindows()
    wait(1000)
    openitem("depot") 
    wait (1000) 
    openitem(3502, "locker") 
    wait (1000) 
    openitem(maindpbp, "depot chest") 
    wait (1000) 
    depotdeposit(lootdpbp,"lump of dirt")
    Last edited by kataro; 06-28-2012 at 05:25 PM.

  3. #3
    Normal User
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    14
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5
    at this command openitem(lootbp, lootbp) do I enter the name of my bps or i just put that what you did?

  4. #4
    Normal User
    Join Date
    May 2012
    Location
    Poland
    Posts
    228
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    2 Post(s)
    Reputation
    11
    Rep Power
    5
    check now my first post, I added setup what you need to set
    you neednt to change this command if you set Setup

  5. #5
    Normal User
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    14
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5
    im still in the cave i'll let ya know if its working good and thanks mate <3

  6. #6
    Normal User
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    14
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5
    its not working he opens the depot and he doesent want to deposit the items :s

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •