Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 12

Thread: IBot works normally in Windows 7?

  1. #1
    iBot User
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    31
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    1 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5

    IBot works normally in Windows 7?

    I'll be buying a new pc + / - next week

    I use XP in my current pc, but on the new pc i would like to switch to a better system (Windows 7)
    is there anything i need to know about Windows 7 in connection with the iBot?

    i heard to say that only run as administrator mode

    Await answers .. Thx

  2. #2
    Banned
    Join Date
    May 2012
    Location
    Rio de Janero - RJ / Canada
    Posts
    870
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    30
    Rep Power
    0
    ye it works, just run as administrator

    if it doenst work, deactivate UAC, restart pc, try again

  3. #3
    Normal User dragonicevo's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Location
    canada
    Posts
    1,600
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    3 Post(s)
    Reputation
    65
    Rep Power
    8
    it works great with windows 7
    http://www.tibiaibot.com/forum/showt...2925#post42925 for basic setup for knight

    If i helped or you liked my scripts rep + me

    trusted free scripts by pink_panther and 3173654 and acid alchamy and marlhex and spens13

  4. #4
    Normal User FrogZ's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    Laguna Island - LB
    Posts
    239
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    14
    Rep Power
    5
    well for me it works good, but i never tried it on win xp.

  5. #5
    Normal User
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Libera
    Posts
    23
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5
    People still have Windows xp?

  6. #6
    Normal User FrogZ's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    Laguna Island - LB
    Posts
    239
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    14
    Rep Power
    5
    Quote Originally Posted by Fermonoswannabe View Post
    People still have Windows xp?
    You hear my mind?

  7. #7
    Normal User Moe's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Halifax, Canada
    Posts
    491
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    5 Post(s)
    Reputation
    90
    Rep Power
    5
    Works fine on Win7 =)


    -Moe

  8. #8
    Normal User
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    79
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    20
    Rep Power
    5
    It's works on Windows 7 64 bits?

  9. #9
    Focus Group bofing's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Poland
    Posts
    664
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    52 Post(s)
    Reputation
    95
    Rep Power
    6
    Quote Originally Posted by andrzejak View Post
    It's works on Windows 7 64 bits?
    I got 64 bits and it seems everything is good :P

  10. #10
    iBot User
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    31
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    1 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5
    whats mean UAC? o.o

    i did not want to login as administrator
    i want log in as user normal :/

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •