Results 1 to 4 of 4

Thread: Problem with looting

  1. #1
    Normal User Hawkeye's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Posts
    508
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    3 Post(s)
    Reputation
    43
    Rep Power
    6

    Problem with looting

    Yesterday one of my scripts work perfect. Today I tried to run it and it doesn't open dead corpses.

    Looting is on
    Monsters on the list "are lootable"

    When I put the cavebot off and open dead body manually it loots everything...

  2. #2
    Normal User
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    49
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5
    Thats happened to me once before. Remember that cavebot must be enabled, item names and numbers must be on looting, and destination numbers as well (00 = first bp, 01 = second bp)

    If all else fails try shutting down your I bot/restarting your computer

  3. #3
    Normal User
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    3
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5
    I have this problem too

  4. #4
    Normal User
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    6
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5
    Same problem here :/ I don't know what to do :/

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •