Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 14

Thread: Wont work?

  1. #1
    Focus Group Spike33's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    378
    Mentioned
    31 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    23 Post(s)
    Reputation
    55
    Rep Power
    5

    Wont work?

    I dled to bot to see how it works before I buy it but I get a huge error msg when I load it and my hardware id is 0000-0000
    So now I dont wanna waste my money buying it if I cant run it?
    any ideas as to why this happens?



    and also is there likea 1 hour trail like old bots used to have?

  2. #2
    Focus Group Spike33's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    378
    Mentioned
    31 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    23 Post(s)
    Reputation
    55
    Rep Power
    5
    up
    id like to get bot soon :/

  3. #3
    Normal User blakw's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    www.blakw.com
    Posts
    815
    Mentioned
    221 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Quoted
    344 Post(s)
    Reputation
    462
    Rep Power
    10
    Make sure you are running it as administrator.


    ------------------------------------Latest Releases:------------------------------------
    Vocations:
    Darashia Lions Rock
    Oramond Seacrest Serpents X1

    For a better iBot!

    (◣_◢)

  4. #4
    Focus Group Spike33's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    378
    Mentioned
    31 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    23 Post(s)
    Reputation
    55
    Rep Power
    5
    After I dl the file I open the folder and double click the iBot file but rather then installing I get this msg


    HD : System.IO.FileNotFoundException: The specified module could not be found. (Exception from HRESULT: 0x8007007E)
    at System.Management.ThreadDispatch.Start()
    at System.Management.ManagementScope.Initialize()
    at System.Management.ManagementObject.Initialize(Bool ean getObject)
    at System.Management.ManagementClass.GetInstances(Enu merationOptions options)
    at System.Management.ManagementClass.GetInstances()
    at iBot.Util.GetInfo.GetHardDiskId()

    And then after I press OK I get this msg

    System.ArgumentOutOfRangeException: StartIndex cannot be less then zero.
    Parameter name: StartIndex
    at System.String.IternalSubStrickWithChecks(Int32 startIndex, Int32 length, Boolean fAlwaysCopy)
    at iBot.Uil.GetInfo.GetHardwareId()

    Then once I press ok again the iBot pops up altho I never got to install it and my key Id is 0000-0000 and if I click login it say invalid Id

  5. #5
    Normal User blakw's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    www.blakw.com
    Posts
    815
    Mentioned
    221 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Quoted
    344 Post(s)
    Reputation
    462
    Rep Power
    10
    Install/reinstall .Net Framework 4.


    ------------------------------------Latest Releases:------------------------------------
    Vocations:
    Darashia Lions Rock
    Oramond Seacrest Serpents X1

    For a better iBot!

    (◣_◢)

  6. #6
    Focus Group Spike33's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    378
    Mentioned
    31 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    23 Post(s)
    Reputation
    55
    Rep Power
    5
    Done it twice now still wont work and I don't think its my .net

    I do have english version installed tho would that make a difference then having the portuguese version in the link?

    Anyone else every have this problem?

  7. #7
    Normal User blakw's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    www.blakw.com
    Posts
    815
    Mentioned
    221 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Quoted
    344 Post(s)
    Reputation
    462
    Rep Power
    10
    Redownload iBot.


    ------------------------------------Latest Releases:------------------------------------
    Vocations:
    Darashia Lions Rock
    Oramond Seacrest Serpents X1

    For a better iBot!

    (◣_◢)

  8. #8
    Focus Group Spike33's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    378
    Mentioned
    31 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    23 Post(s)
    Reputation
    55
    Rep Power
    5
    Done that as well :/
    I'v uninstalled/installed it all over again a few times now but the on my little netbook I try'ed to download iBot just to see what happens and it installs with the iBot.exe so I have no clue why it wont work on my pc

    Ill show you in teamviewer if you have the time

  9. #9
    Normal User Raphael's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    São Paulo, Brazil
    Posts
    297
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Quoted
    5 Post(s)
    Reputation
    78
    Rep Power
    5
    Let me just be sure you're following these steps:

    - Downloaded .NET Framework 4.0
    - Installed .NET Framework 4.0
    - Downloaded iBot 1.0.6
    - Extracted it using WinRar
    - Executed Launcher.exe

    Is that exactly how you've done it? If you're not sure, try doing it again.

  10. #10
    Focus Group Spike33's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    378
    Mentioned
    31 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    23 Post(s)
    Reputation
    55
    Rep Power
    5
    I just did it all 1 more time exactly as you have it and still got the same problem :/

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •