Results 1 to 9 of 9

Thread: Help please!

  1. #1
    Normal User
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    9
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5

    Help please!

    Hello, I bought iBot a few days ago and everything was fine until today. Yesterday I lost internet connection in my house so I went to another house and tried to use the bot there, which I couldn't do because of some hardware thing. Now that I got my connection back at my house, I tried openning the bot and it appears something like "connection problem" and I can't login to use it, please reply as soon as possible. Thanks in advance

  2. #2
    Banned
    Join Date
    May 2012
    Posts
    1,364
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    127
    Rep Power
    0
    Redownload 1.0.6

  3. #3
    Normal User
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    9
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5
    Quote Originally Posted by BUgWT View Post
    Redownload 1.0.6
    Already redownloaded and now when I open it, the message "wrong tibia version" appears :/ what next mate?
    thanks btw

  4. #4
    Normal User
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    9
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5
    Please help me!!!

  5. #5
    Normal User blakw's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    www.blakw.com
    Posts
    815
    Mentioned
    221 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Quoted
    344 Post(s)
    Reputation
    462
    Rep Power
    10
    Are you sure you got the latest tibia client version from here? https://secure.tibia.com/account/?su...downloadclient


    ------------------------------------Latest Releases:------------------------------------
    Vocations:
    Darashia Lions Rock
    Oramond Seacrest Serpents X1

    For a better iBot!

    (◣_◢)

  6. #6
    Normal User
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    9
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5
    yeah I'm online atm mate

  7. #7
    Normal User
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    9
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5
    Help me please, I'm only losing my days :/

  8. #8
    Normal User
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    172
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    13
    Rep Power
    5
    have you tried deleting tibia and re downloading and installing again if that doesn't work try to restore your pc back to a earlier date

  9. #9
    Normal User
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    9
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5
    Gonna try that later, thanks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •