Results 1 to 9 of 9

Thread: Bad Login

  1. #1
    Normal User
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    16
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5

    Bad Login

    Hello !
    When i want log in iBot i have communicate "Bad Login"
    On forum it's that same problem, 'bad login or password'
    I don't change anything, password etc.
    When i use option send new password to email, all work, but I dont have anything on my email.
    I am sure password and login is good, but why i don't have new password on email?
    I download new version of iBot, i don't know where is problem..


    *That account is my friend acc. i log in to send that thread*

  2. #2
    Banned
    Join Date
    May 2012
    Location
    Rio de Janero - RJ / Canada
    Posts
    870
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    30
    Rep Power
    0
    Are you using the correct email address asociated with the account?is your keyboard language not set to another one?(this often happens to me aswell)

  3. #3
    Normal User
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    16
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5
    Yes, im sure.
    I had option "Auto Login" so i don't know why today don't work ..

  4. #4
    Normal User blakw's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    www.blakw.com
    Posts
    815
    Mentioned
    221 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Quoted
    344 Post(s)
    Reputation
    462
    Rep Power
    10
    So you requested a new password and didnt receive? Checked email spam/trash folders?


    ------------------------------------Latest Releases:------------------------------------
    Vocations:
    Darashia Lions Rock
    Oramond Seacrest Serpents X1

    For a better iBot!

    (◣_◢)

  5. #5
    Normal User
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    16
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5
    Yes, i search everywhere and i wasn't found

  6. #6
    Normal User
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    16
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5
    Any sugesstions? ;/

  7. #7
    Normal User
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    16
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5
    Refresh topic, plz help me !
    I can't use bot now.. -.-

  8. #8
    Normal User Moe's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Halifax, Canada
    Posts
    491
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    5 Post(s)
    Reputation
    90
    Rep Power
    5
    Are you using the email you used to make the account to login? If not... You have to!

    -Moe

  9. #9
    Normal User
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    16
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5
    I report that problem to support.
    Thanks.
    Topic to close~

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •