Results 1 to 4 of 4

Thread: Hardware ID problem

  1. #1
    iBot User Alexxik13's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    12
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    11
    Rep Power
    5

    Hardware ID problem

    hi, today i wanted to log to ibot, and i saw a message: "hardware id change. you will be unable to change in 6 days". but i didn't change my hardware, 2 hours ago ibot worked perfect - what's going on?

  2. #2
    Normal User Tibianator's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Poland
    Posts
    129
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    2 Post(s)
    Reputation
    19
    Rep Power
    5
    do u set in properties to run ibot as administrator?

  3. #3
    Normal User Tibianator's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Poland
    Posts
    129
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    2 Post(s)
    Reputation
    19
    Rep Power
    5
    from requirements for bot
    Required:
    Run Program as Administrator.
    Microsoft .NET Framework 4
    License Time for iBot.

  4. #4
    iBot User Alexxik13's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    12
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    11
    Rep Power
    5
    Quote Originally Posted by Tibianator View Post
    do u set in properties to run ibot as administrator?
    yep, today was the same - refresh hardware id cost 2 days of license, so somebody can help me?

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •