Results 1 to 4 of 4

Thread: bot does not recognize the tibia client open.

  1. #1
    Normal User
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    4
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5

    bot does not recognize the tibia client open.

    good night

    I'm trying to use the bot since I bought but the bot does not recognize the tibia client open.

    I tried to find difersas veszes but not resolved.

    I found a post in Portuguese with several users complaining about the issue but no solution.


    Can anyone help me?

  2. #2
    Banned
    Join Date
    May 2012
    Location
    Rio de Janero - RJ / Canada
    Posts
    870
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    30
    Rep Power
    0
    run it as administrator, if doesnt work reinstall your tibia(worked for me)

  3. #3
    Normal User Raphael's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    São Paulo, Brazil
    Posts
    297
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Quoted
    5 Post(s)
    Reputation
    78
    Rep Power
    5
    Do you happen to have TeamViewer open? If so, close it and reopen the bot.

  4. #4
    Normal User
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    4
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5
    Quote Originally Posted by Raphael View Post
    Do you happen to have TeamViewer open? If so, close it and reopen the bot.

    bingo

    Exactly this problem and ran the teamview closed normal

    + REP XD

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •