Results 1 to 7 of 7

Thread: @distance attack

  1. #1
    Normal User
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    23
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    11
    Rep Power
    5

    @distance attack

    when i use distance, he walks very slow, like 1 sqm per time. How can i solve it?

  2. #2
    Normal User dragonicevo's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Location
    canada
    Posts
    1,600
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    3 Post(s)
    Reputation
    65
    Rep Power
    8
    well 4 distance for royals is fine i am not sure mabay arrow key
    http://www.tibiaibot.com/forum/showt...2925#post42925 for basic setup for knight

    If i helped or you liked my scripts rep + me

    trusted free scripts by pink_panther and 3173654 and acid alchamy and marlhex and spens13

  3. #3
    Banned
    Join Date
    May 2012
    Location
    Rio de Janero - RJ / Canada
    Posts
    870
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    30
    Rep Power
    0
    xumba use keep away - 3 sqm distance if u are using star or spear with exori san, 5 sqm away if u are using bolts with exori con

    also use map clicks instead of arrow key

  4. #4
    Normal User
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    23
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    11
    Rep Power
    5
    i used it... im using bolt in banshee, but when banshee run away, it just leave my screen cause of 1 sqm per time...

  5. #5
    Normal User
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    31
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    11
    Rep Power
    5
    Put follow attack on the banshee after x hp

  6. #6
    Normal User
    Join Date
    May 2012
    Posts
    7
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5
    i have this problem too

  7. #7
    Normal User JeTPsych's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    84
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5
    i guess we all have this kind of "bug"
    i already reported it a lot of times, since version 1.0.4 but i guess Jonatas didn't see it yet

    but, believe me, it's even worst if you're hunting dl and they infest the ground with fire fields... it seems that the bot is LAME cause it takes like 3 seconds to move 1 sqm(while walking over the fire fields)
    You may say i'm a dreamer...
    but i'm not the only one


    +++REP If i helped you =)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •