Results 1 to 6 of 6

Thread: Ghastly dragon curse

  1. #1
    Normal User
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    1
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5

    Ghastly dragon curse

    Tried to find something but didet, need something like if no monster on screen and cursed use exana mort

  2. #2
    Normal User
    Join Date
    May 2012
    Posts
    5
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5
    I haven't done it with ibot, but when I hunted there with neo I made actions where it cured curse. There is an action for poisoned and most of the time I hunted there, if I was cursed I was most likely poisoned too.

    Code:
    if poisoned == true and maround == 0 then
    cast("exana mort")
    wait(1000)
    cast("exana pox")
    end
    Idk if the variables are correct, but it was something similar to that.

  3. #3
    Normal User sirmate's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Poland
    Posts
    176
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Quoted
    1 Post(s)
    Reputation
    105
    Rep Power
    6
    Quote Originally Posted by FrogZ View Post
    Nobody has made ​​one. I know how to do it, but it gonna cost you some money. I had to study alot to made that hotkey sorry...
    LOL.

    Code:
    if (cursed and maround(8) == 0 and cancast("exana mort")) then
        cast("exana mort") wait(1000, 1500)
    end
    (๏̯͡๏ )

  4. #4
    Normal User
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    19
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5
    Nobody has made ​​one. I know how to do it, but it gonna cost you some money. I had to study alot to made that hotkey sorry...
    very funny.. kkkkkk
    anyway
    thanks sirmate

  5. #5
    Focus Group bofing's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Poland
    Posts
    664
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    52 Post(s)
    Reputation
    95
    Rep Power
    6
    you can also use a normal bot healer with special condition "cursed". you dont need any action for it

    Quote Originally Posted by FrogZ View Post
    Nobody has made ​​one. I know how to do it, but it gonna cost you some money. I had to study alot to made that hotkey sorry...
    is that a joke right?

  6. #6
    Normal User
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Sweden
    Posts
    1,671
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Quoted
    8 Post(s)
    Reputation
    132
    Rep Power
    9
    Quote Originally Posted by FrogZ View Post
    Nobody has made ​​one. I know how to do it, but it gonna cost you some money. I had to study alot to made that hotkey sorry...
    You are truly pathetic.

    @sirmate, thanks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •