Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 12

Thread: Saving settings

  1. #1
    Normal User
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    Finland
    Posts
    124
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    13
    Rep Power
    5

    Saving settings

    How can i save certain setting to certain script?

  2. #2
    Banned
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    18
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    0
    Your asking how to save a script?


    File->Save

    Then it will be located in your script folder. ibot->scripts

  3. #3
    Normal User
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    3
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5
    its not like in neobot, not yet i think

  4. #4
    Normal User
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    Finland
    Posts
    124
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    13
    Rep Power
    5
    I mean that many scripts have settings actions and i even saved the script in save as and then putted it to favorite but settings didnt save.
    E: sorry for misunderstanding i think its called setup.
    Last edited by smargoos; 07-24-2012 at 05:51 PM.

  5. #5
    iBot User pink_panther's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Location
    Australia
    Posts
    4,075
    Mentioned
    49 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Quoted
    178 Post(s)
    Reputation
    309
    Rep Power
    10
    You dont need to use slots...

    Just click Start > Settings, then click File>Save or Save as and save it anywhere.

  6. #6
    Normal User
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    Finland
    Posts
    124
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    13
    Rep Power
    5
    I just noticed if i try to save as it doesnt even create new file.

  7. #7
    Normal User
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    31
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5
    got the same problem....

  8. #8
    iBot User pink_panther's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Location
    Australia
    Posts
    4,075
    Mentioned
    49 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Quoted
    178 Post(s)
    Reputation
    309
    Rep Power
    10
    Run it as an administrator? Make sure you have write permissions to the location you are trying to save it to

  9. #9
    Normal User
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    31
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5
    Quote Originally Posted by pink_panther View Post
    Make sure you have write permissions to the location you are trying to save it to
    What do you mean? Would love to find out the way to save since I create alot of scripts myself.

  10. #10
    Normal User
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    Finland
    Posts
    124
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    13
    Rep Power
    5
    Oh lol even i tried to save the file to another places it still magically appeared at ibots script files.
    @goatbeef rightclick the launcher and press run as administrator.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •