Results 1 to 7 of 7

Thread: Need Action opening bp when window count < 3

  1. #1
    Normal User
    Join Date
    May 2012
    Location
    Poland
    Posts
    228
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    2 Post(s)
    Reputation
    11
    Rep Power
    5

    Wink Need Action opening bp when window count < 3

    Hello
    Need Action opening bp when window count < 3
    it would work something like this if window count < 3 and lootbodies = 0 and monsters around = then stop cavebot and re-open bp.

  2. #2
    Normal User blablabla's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Curitiba, Brazil
    Posts
    242
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    22
    Rep Power
    5
    Here you are.

    PHP Code:
    local MainBP 'blue backpack'
    local LootBP 'red backpack'
    local GoldBP 'beach backpack'


    if maround() == and lootbodies == 0 then
       
    while windowcount() < do
          
    setcavebot('no')
          
    settargeting('no')
          
    closewindows()
          
    wait(1000)
          
    openitem(MainBP'back')
          
    wait(2000,4000)
          
    resizewindows()
          
    openitem(LootBPMainBPtrue)
          
    wait(2000,4000)
          
    resizewindows()
          
    openitem(GoldBPMainBPtrue)
          
    wait(2000,4000)
          
    resizewindows()
          
    setcavebot('yes')
          
    settargeting('yes')
       
    end
    end 

  3. #3
    Normal User
    Join Date
    May 2012
    Location
    Poland
    Posts
    228
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    2 Post(s)
    Reputation
    11
    Rep Power
    5
    it doesn't work;/

    idk if you understood me. I want Action but no as waypoint action. I want Action which will re-open bp's if bot during hunt close it cuz it happened to me;/
    Last edited by kataro; 07-28-2012 at 12:09 PM.

  4. #4
    Normal User blablabla's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Curitiba, Brazil
    Posts
    242
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    22
    Rep Power
    5
    That does work, it's the one I use.

  5. #5
    Normal User
    Join Date
    May 2012
    Location
    Poland
    Posts
    228
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    2 Post(s)
    Reputation
    11
    Rep Power
    5
    but for it doesn't work idk why

  6. #6
    Normal User dragonicevo's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Location
    canada
    Posts
    1,600
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    3 Post(s)
    Reputation
    65
    Rep Power
    8
    Quote Originally Posted by blablabla View Post
    Here you are.

    PHP Code:
    local MainBP 'blue backpack'
    local LootBP 'red backpack'
    local GoldBP 'beach backpack'


    if maround() == and lootbodies == 0 then
       
    while windowcount() < do
          
    setcavebot('no')
          
    settargeting('no')
          
    closewindows()
          
    wait(1000)
          
    openitem(MainBP'back')
          
    wait(2000,4000)
          
    resizewindows()
          
    openitem(LootBPMainBPtrue)
          
    wait(2000,4000)
          
    resizewindows()
          
    openitem(GoldBPMainBPtrue)
          
    wait(2000,4000)
          
    resizewindows()
          
    setcavebot('yes')
          
    settargeting('yes')
       
    end
    end 
    where you might be having trouble is on the action setup of yours need to be capital and change to your color of bps
    http://www.tibiaibot.com/forum/showt...2925#post42925 for basic setup for knight

    If i helped or you liked my scripts rep + me

    trusted free scripts by pink_panther and 3173654 and acid alchamy and marlhex and spens13

  7. #7
    Normal User blablabla's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Curitiba, Brazil
    Posts
    242
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    22
    Rep Power
    5
    I don't think they need being capitals.

    Anyway, I realised I do set the variables for the backpacks on the Setup, and as an Action I only have the following:

    PHP Code:
    if maround() == 0 then

       
    while windowcount() < do 
          
    setcavebot("no"
          
    settargeting("no")
          
    closewindows()
          
    wait(2000,4000)
          
    openitem(MainBP"back"
          
    wait(2000,4000)
          
    openitem(LootBPMainBPtrue
          
    wait(2000,4000
          
    resizewindows()
          
    openitem(StackBPMainBPtrue
          
    wait(2000,4000
          
    resizewindows()
          
    openitem(GoldBPMainBPtrue
          
    wait(2000,4000)
          
    resizewindows()  
          
    setcavebot("yes"
          
    settargeting("yes")
       
    end

    end 
    Might have something to do with it.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •