Results 1 to 6 of 6

Thread: Using Ibot for the first time, but nothing happens?

  1. #1
    Normal User
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    4
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5

    Using Ibot for the first time, but nothing happens?

    Hello,

    well, i've got my Ibot.. and when I execute the program, and when I've logged in with my acces, just nothing happens, i dont get any window of Ibot or something


    anybody could tell me what I do wrong?


    thanks in advance,

    lampard

  2. #2
    iBot User pink_panther's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Location
    Australia
    Posts
    4,075
    Mentioned
    49 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Quoted
    178 Post(s)
    Reputation
    309
    Rep Power
    10
    run as admin

  3. #3
    Normal User
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    42
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5
    Close Tibia and Ibot, then:

    Right click Tibia >> Open as administrator. (Yes)
    Right click Ibot >> Open as administrator. (Yes)

    This might work.

  4. #4
    Normal User
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    11
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5
    im having same problem i followed instructions posted above but to no avail

  5. #5
    Banned
    Join Date
    May 2012
    Location
    Rio de Janero - RJ / Canada
    Posts
    870
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    30
    Rep Power
    0
    What do you mean you get no window? have you clicked on launcher first? when minimized its like a little icon near your date and time.

    Explain it a little maybe attack a screenshot at imageshack with [.img]link here[./img] without the "."

  6. #6
    Normal User Falksalt's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    33
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5
    I can't get it to work either. I tried open the launcher as admin but nothing happens and nothing shows up as a tray icon..

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •