Results 1 to 4 of 4

Thread: 2 days since i payed and didnt received yet....

  1. #1
    Normal User
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    5
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5

    2 days since i payed and didnt received yet....

    I have payed for Ibot on last monday , its wednesday and it didnt arrive yet. I have payed with credit card, so i think i should receive it on the same day, but has passed 2 days and i didnt receive it yet.... what's going on? i didnt receive any email too, saying the payment was approved or something like that. i payed by Pagseguro.

  2. #2
    Normal User
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    5
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5
    i know that i wont get any email, but i tried to login on the bot to see if i had the days but i still havent it.

  3. #3
    iBot User
    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    160
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    30
    Rep Power
    5
    Well, if you didn't received any email from pagseguro confirmind that your payment was approved you need to contact them to check if it was really approved.

  4. #4
    Normal User Pv!'s Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Santiago Tangamandapio - México
    Posts
    194
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    11
    Rep Power
    5
    Check if you use the correct e-mail, if the problem persist try contact jonatas: jonatas@tibiaibot.com

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •