Results 1 to 5 of 5

Thread: Problem IBOT

  1. #1
    Normal User
    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5

    Problem IBOT

    Hello i have problem to run ibot. My hardware id is 0000-0000. I can't run ibot.
    HD:System.Runtime.InteropServices.COMException (0x800706BA)
    w System.Managment. ThreadDispatch.Start()
    w System.Managment.ManagmentScope.Initialize
    w System.Managment.ManagmentObject.Initialize(Boolea n getObject)
    w System.Magament.MagamentClass.GetInstances(Enumera tionOptions options)
    w System.Managment.ManagmentClass.GetInstances
    w iBot.Until.GetInfo.GetHardDiskId
    w System.String.InternalSubStringWitchChecks(Int32 startIndex, Int32 length, Boolean fAlwaysCopy)
    w iBot.Util.Getinfo.GetHardwareId

  2. #2
    Normal User
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    5
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5
    -----------------
    Last edited by sith114; 08-01-2012 at 07:41 PM.

  3. #3
    Normal User
    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    1
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5
    im have that same problem

  4. #4
    Normal User
    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    1
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5
    mesmo problema aqui

  5. #5
    Banned
    Join Date
    May 2012
    Posts
    680
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    24
    Rep Power
    0
    Update your .NET framework.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •